Afrejsen

Fotoalbum Trekinngtur Nepal:


Links til Picasa WebAlbum

Trekking tur til Mount Everest Base Camp i Himalaya & 3 spekutalære bjergpas i Nepal med Topas rejser.Dag 1-2 Afrejse og ankomst i Kathmandu:


9. oktober 2014 tidlig morgen rejste jeg med tog til København, og efterfølgende med Fly via Qatar til Kathmandu i Nepal, 24 forventningsfulde dage med 9 andre deltagere samt vores guide fra Topas Mette lå forude. Hele 18 trekking dage i Bjergene skulle gennemføres, min hidtil længste og største rejse og trekking oplevelse.


Dag 2. Ankomst til Kathmandu


Vi ankom til Kathmandu på  2 dagen. På køreturen fra lufthavnen til centrum af Kathmandu fik vi med det samme et indtryk af den kaotiske og travle by. Vi blev indlogeret på et hotel i udkanten af bydelen Thamel, og her kunne vi trække os lidt tilbage fra det pulserende liv. Turlederen Mette som tog mod os i lufthavnen, afholdte umiddelbart efter ankomst et informations- og trekkingmøde, hvor hun fortalte uddybende om den forestående trekkingtur. Alt fra rute til udstyr vil blive gennemgået, så vi alle kunne føle sig godt forberedte til turen. Om aftenen gik vi en tur i byen og for at spise samlet på restaurant, også for at vi kunne lære hinanden nærmere at kende. Godt trætte gik vi ikke for sent i seng, da vi skulle tidligt op næste morgen ved 5 tiden for at tage ud til indrigslufthavnen.