Lobuche

Fotoalbum Trekinngtur Nepal:Links til Picasa WebAlbum

Trekking tur til Mount Everest Base Camp i Himalaya & 3 spekutalære bjergpas i Nepal med Topas rejser.Dag 10 Fra Chukkung til Lobuche

Dagen trek skulle ha været trekkets første pas: Kongma La (5.540 m). Desværre forårsagede den kraftig snestorm forleden over Nepal området at vores danske guide Mette i sammenråd med vores lokale sherpateam, besluttede pga. sikkerhedsmæssige årsager at det vile være for farligt at bestige passet på nuværende tidspunkt. Derfor måtte vi vandre hele vejen uden om Kongma La bjerget for at komme til Lobuche som var vores næste overnatningsmål før Everest base camp.


Vi starter tidligt fra Chukkung, da vi havde en lang dag foran os. En af turens længste idet vi var nød til at vandre tilbage til Dingboche for at komme ind i Everestdalen. Lige før Dingbouche skulle vi stige op ad bjerget for et komme hen til Kongmatsegletsjeren. Khumbugletsjeren der løber i Everestdalen, er lang og til tider en smule stejl. Sidst på dagen ankom vi til Lobuche (4.910 m), hvor vi skulle  overnatte, de sidste kilometer begyndte det at sne.